't Verdeelstuk

Personeelsvereniging van Brandweer Maasdriel-Oost

OefenenDoor met de muis naar Oefenen hierboven te gaan kunnen jullie kiezen tussen Oefenavonden die op de woensdagavond worden gehouden of voor informatie betreffende het Realistisch oefenen.

Oefenavonden

Hier treffen jullie bijvoorbeeld het oefenrooster en de oefenploegindeling aan voor de komende periode zoals deze is samengesteld door Jan Vos en de de oefenleiders. Omdat de juiste bezetting tijdens sommige oefeningen van wezenlijk belang is vragen wij jullie bij afwezigheid jezelf tijdig af te melden bij Jan Vos. De oefenavonden voor Maasdriel-Oost staan allen gepland voor de woensdagavond en we vragen jullie uiterlijk om 20.00 uur aanwezig te zijn voor de noodzakelijke briefing van Jan Vos zodat we op tijd met de verschillende onderdelen kunnen beginnen.

Realistisch Oefenen

Dit jaar staan de realistische oefendagen gepland in Baak (nabij Zutphen). Voormalig Brandweer-man, -instructeur en -examinator Jan Achterkamp heeft een bestaande locatie omgetoverd tot een realistisch oefencentrum met mogelijkheden alom om realistisch te kunnen oefenen. Meer informatie en een indeling van de ploegen vinden jullie onder de knop Realistisch Oefenen.