't Verdeelstuk

Personeelsvereniging van Brandweer Maasdriel-Oost

Marco Verhoeven neemt afscheid in stijlGisteren kwam er een einde aan een tijdperk, het tijdperk van Marco Verhoeven als 'actieve' brandweerman. Gisteren zijn welverdiende afscheid met vrienden, familie en collega's in de kazerne van Maasdriel-Oost.

Allereerst werd hij door een aantal collega's opgehaald thuis in de voor hem vertrouwde TS. Richting kazerne voegden zich steeds meer voertuigen bij de stoet waardoor er uiteindelijk een lange rij voertuigen via de dijk naar de kazerne reed. Daar aangekomen liep collega Harry in Schotse kilt met doedelzak het laatste stuk voor de TS uit tot aan de erehaag met brandweerlieden die in pak hun collega opwachten. Met een luid en langdurig applaus van alle aanwezigen was hij dan eindelijk daar. Nog een keer wou hij met de óók aanwezige hoogwerker naar boven om daarna zich bij de genodigden te voegen.

Naast ploegchef Jan Vos, oud-commandant Theo de Leeuw, PV voorzitter Joop Blok en namens de regio Wil-Jan Kappert, sprak ook de burgemeester van Maasdriel zijn dank uit voor wat Marco allemaal voor het korps en de gemeenschap heeft betekend de afgelopen jaren. Daarna namen de aanwezigen van de gelegenheid gebruik om Marco te feliciteren waarna het feest los ging. Geheel in stijl compleet met lange polonaise, optreden van artiest en tal van lekkernijen van onze chef Richt werd er gefeest ter ere van Marco. En dat heeft ie dubbel en dwars verdiend.
Commentaar (1)
Zie oudere berichten