't Verdeelstuk

Personeelsvereniging van Brandweer Maasdriel-Oost

Geslaagde feestavond

Een prachtige feestavond was het op kazerne Oost afgelopen zaterdagavond. 4 jubilarissen en 4 brandweermannen die afscheid hebben genomen van de brandweer en die een koninklijke onderscheiding hebben gekregen.

De namen van de 4 jubilarissen waren Joop Blok (12,5 jaar) Sjaak vd Kammen (25 jaar), Henri Wijgerse (25 jaar) & John v Heel (25 jaar).
De 4 mannen die afscheid namen waren Toon Vervoort (30 jaar), Johan Leerintveld (30 jaar), Gerard Verharen (35 jaar) & Ton de Leeuw (28 jaar).Alle 8 werden ze met toeters en bellen opgehaald van huis en in een mooie erehaag richting het podium begeleid.

Met een toespraak van burgemeester v Kooten en groepschef Jan Vos kwamen er leuke dingen naar voren uit het verleden van de mannen die afscheid namen. Gerard, die een van de 4 was, sprak ook nog.


Daarna ging DJ André (broer van Toon) de 230 gasten vermaken met vele soorten muziek waar de menigte goed op los ging en er een super avond van maakten. Alles was op en top geregeld met volop drank & hapjes. Het feest ging nog tot in de late uurtjes door.


Alle mensen die deze avond mogelijk hebben gemaakt en meegeholpen hebben, bedankt!

Anja Coret, bedankt voor de mooie plaatjes die je gemaakt hebt!


Nu even bijkomen, en komende zaterdag (8 okt) post Maasdriel-Oost weer een drukke dag heeft met het organiseren van de Bommelerwaardse wedstrijden.

Location:Steenbeemdstraat Kerkdriel

Commentaar
Zie oudere berichten