't Verdeelstuk

Personeelsvereniging van Brandweer Maasdriel-Oost

Septemberfest een groot succes

Het was een daverende avond op kazerne Oost. Met de jaarlijkse bbq samen met post West. Heerlijk eten geregeld door slagerij Blakenburg waar we allemaal lekker van gesmuld hebben.De drank was ook top geregeld door onze Leo en alle barmensen! Volop keuze in allerlei (non)alcoholische dranken. Ook de muziek was goed geregeld door Bryan & Henk.

Het thema was 'foute septemberfeest'. Waarop bijna iedereen gehoor aan heeft gegeven met leuke en vooral gekke kleding. Van post West was Wendy de winnares en van post Oost onze Ton, die de prijzen best geklede in ontvangst mochten nemen door niemand minder dan onze eigen burgemeester.Ook werden er een 5-tal leuke spellen gedaan. In 2 teams, post Oost met 6 mensen en ook 6 van post West. Spijker slaan, geblinddoekt dienblad met water serveren, en nog veel meer. Als laatste mochten er ieder 1 van elke post een biertje vanuit de lucht opdrinken. Wie dit als eerste volbracht was de winnaar, want de stand was 2-2. Onze little Mark was de beste en kwam als winnaar uit de bus. Waarbij post Oost de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Onder leiding van onze Jet en Geert verliep alles vlotjes.

Harry Vreeze en vele anderen hadden de kazerne mooi aangekleed, bedankt voor iedereen die aan deze mooie maar vooral gezellige avond heeft meegeholpen!


Dit is een kleine sfeerimpressie van de avond..
Commentaar
Zie oudere berichten