't Verdeelstuk

Personeelsvereniging van Brandweer Maasdriel-Oost

Uitnodiging WISPO 2016

Daar is ie dan, de officiële uitnodiging voor de WISPO 2016. Klik hier: WISPO 2016 uitnodiging


WISPOWISPO
Commentaar

Goudkoorts

Afgelopen zaterdag was het dus zover, ons jaarlijkse Verdeelstuk Uitje. Met een bus trokken we rond 18:15 uur vanuit de kazerne naar Inspiration Point in Valkenswaard. Na eerst een drankje te hebben genuttigd bij het cafe op de hoek werden we om 20:00 uiterlijk verwacht voor de volledig verzorgde avond. We horen jullie denken bij het zien van de foto maar eenieder heeft het mis, het was FANTASTISCH! Zonder te overdrijven werden we kostelijk vermaakt en hebben we genoten van het goede eten, drinken en de optredens. We willen hierbij dan ook de organisatie bedanken voor het regelen van het uitje.

Uitje

En uiteraard hebben we een en ander vast weten te leggen voor het nageslacht
Commentaar

Borrelen vooraf

Over een half uur begint het feest maar eerst drinken we een drankje nabij in café 'In de Swaen' in Valkenswaard.
Commentaar

Uitje en bezetting

Beste allen, vandaag is het zover, ons jaarlijks uitje. Dit keer naar Valkenswaard. Omdat velen van jullie deel zullen nemen hebben we een BOB ploeg gevormd, dank aan de collega's die de uitruk zullen waarborgen. En voor al die mensen die er niet bij kunnen zijn, volgend jaar gewoon weer lekker meegaan.

We zullen aan jullie denken ;-)Commentaar

Jaarlijks Uitje naar Valkenswaard

Aanstaande zaterdag is het weer zover, ons jaarlijks uitje. Zoals het er naar uitziet zijn we in totaal met een gezelschap van ca. personen en gaan we een fantastische avond tegemoet. Wij willen jullie er aub wel op wijzen tijdig de eigen bijdrage te voldoen om te voorkomen dat we dit aan eenieder nog persoonlijk moeten vragen. Aub dus overmaken op het (inmiddels goede) rekeningnummer vermeld op de uitnodiging hieronder of contant aan Stan of Harry ofwel woensdagavond (voor aanwezigen) ofwel zaterdag voor vertrek van de bus. Wij zien jullie allemaal graag verschijnen.

Uitnodiging
Commentaar
Zie oudere berichten