't Verdeelstuk

Personeelsvereniging van Brandweer Maasdriel-Oost

Make-over Kantine
We hebben het er al langer over maar nu zijn we er dan toch maar mee begonnen. De kantine krijgt stukje bij beetje een andere look. Meubels verplaatsen, folderkast weg, voetbaltafel naar beneden en uiteindelijk ook weg, LED sfeerverlichting bij de bar en wellicht nog wat veranderingen die de kantine een meer 'thuis' gevoel zullen geven waar je graag nog even blijft napraten en een drankje doet met je brandweercollega's. Idee├źn zijn verder uiteraard welkom, aub deze delen met Olando of Joop zodat het centraal wordt gehouden.

Commentaar

Zaterdag 31 oktober BINGO!

Bingo
Commentaar

Bedankje Marco Verhoeven

Gisteren werden alle aanwezige leden verrast met een prachtige en bovenal lekkere taart namens Marco, die afgelopen week afscheid nam. Dit als bedankje voor de jaren samen lief en leed delen en het afscheid dat we hem met zijn allen hebben gegeven.

Bedankt Marco!
Commentaar

1e Plaats Bommelerwaardse vaardigheidstoetsenMaasdriel-Oost deed zoals andere jaren als enige korps met 2 ploegen mee met de Bommelerwaardse vaardigheidstoets die dit jaar in Gameren werd georganiseerd. Uitslag?

1e plaats en de wisselbeker voor groep MDO1 en een mooie 5e plaats voor groep MDO2.

Wat een geweldig resultaat, we zijn trots op onze mannen. Gefeliciteerd!
Commentaar

Marco Verhoeven neemt afscheid in stijlGisteren kwam er een einde aan een tijdperk, het tijdperk van Marco Verhoeven als 'actieve' brandweerman. Gisteren zijn welverdiende afscheid met vrienden, familie en collega's in de kazerne van Maasdriel-Oost.

Allereerst werd hij door een aantal collega's opgehaald thuis in de voor hem vertrouwde TS. Richting kazerne voegden zich steeds meer voertuigen bij de stoet waardoor er uiteindelijk een lange rij voertuigen via de dijk naar de kazerne reed. Daar aangekomen liep collega Harry in Schotse kilt met doedelzak het laatste stuk voor de TS uit tot aan de erehaag met brandweerlieden die in pak hun collega opwachten. Met een luid en langdurig applaus van alle aanwezigen was hij dan eindelijk daar. Nog een keer wou hij met de óók aanwezige hoogwerker naar boven om daarna zich bij de genodigden te voegen.

Naast ploegchef Jan Vos, oud-commandant Theo de Leeuw, PV voorzitter Joop Blok en namens de regio Wil-Jan Kappert, sprak ook de burgemeester van Maasdriel zijn dank uit voor wat Marco allemaal voor het korps en de gemeenschap heeft betekend de afgelopen jaren. Daarna namen de aanwezigen van de gelegenheid gebruik om Marco te feliciteren waarna het feest los ging. Geheel in stijl compleet met lange polonaise, optreden van artiest en tal van lekkernijen van onze chef Richt werd er gefeest ter ere van Marco. En dat heeft ie dubbel en dwars verdiend.
Commentaar (1)
Zie oudere berichten