't Verdeelstuk

Personeelsvereniging van Brandweer Maasdriel-Oost

29 november komt SinterklaasHou deze datum dus vrij want zoals ieder jaar is er aan jong en oud gedacht met een lekker drankje en uiteraard eten in de namiddag. De definitieve tijden horen jullie nog maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid ergens rond 14:00 uur beginnen.

Commentaar

Make-over Kantine
We hebben het er al langer over maar nu zijn we er dan toch maar mee begonnen. De kantine krijgt stukje bij beetje een andere look. Meubels verplaatsen, folderkast weg, voetbaltafel naar beneden en uiteindelijk ook weg, LED sfeerverlichting bij de bar en wellicht nog wat veranderingen die de kantine een meer 'thuis' gevoel zullen geven waar je graag nog even blijft napraten en een drankje doet met je brandweercollega's. Idee├źn zijn verder uiteraard welkom, aub deze delen met Olando of Joop zodat het centraal wordt gehouden.

Commentaar

Zaterdag 31 oktober BINGO!

Bingo
Commentaar

Bedankje Marco Verhoeven

Gisteren werden alle aanwezige leden verrast met een prachtige en bovenal lekkere taart namens Marco, die afgelopen week afscheid nam. Dit als bedankje voor de jaren samen lief en leed delen en het afscheid dat we hem met zijn allen hebben gegeven.

Bedankt Marco!
Commentaar

1e Plaats Bommelerwaardse vaardigheidstoetsenMaasdriel-Oost deed zoals andere jaren als enige korps met 2 ploegen mee met de Bommelerwaardse vaardigheidstoets die dit jaar in Gameren werd georganiseerd. Uitslag?

1e plaats en de wisselbeker voor groep MDO1 en een mooie 5e plaats voor groep MDO2.

Wat een geweldig resultaat, we zijn trots op onze mannen. Gefeliciteerd!
Commentaar
Zie oudere berichten